eco

Välkommen till Plant kitchen!

Välkommen till Plant kitchen!

Jag är glad att få presentera Plant kitchen, min e-handel, blogg och kursportal med fokus på hållbarhet och vego.

Här hittar du miljövänliga, schyssta  produkter med våra egna originalillustrationer. Jag delar med mig av mina bästa vegorecept och bjuder in till mina inspirerande e-kurser där du får lära dig hur du lagar läckra, iögonfallande vegorätter till olika tillfällen.

Produkterna du kan köpa här är designade för att väcka medvetenhet kring hållbarhet och miljö, något som vi alla kan dra nytta av. De fina, unika  illustrationerna är våra egen design, skapade på Gotland i Sverige.  

Jag hoppas att du älskar produkterna lika mycket som jag gör!

Läs nästa

Vegopastej till Påsk

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.